Retour sturen van producten

Heb je een bestelling geplaatst en voldoen één of meerdere producten van je bestelling niet aan je verwachtingen? Dat is vervelend maar dat kan natuurlijk gebeuren. We willen je graag helpen eventuele problemen te verhelpen. Als dat geen uitkomst biedt dan kan je de retourprocedure opstarten, dit kan tot maximaal 14 dagen na het ontvangen van je bestelling. Nadat je de retourprocedure hebt gestart heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. We accepteren uitsluitend ongedragen en niet beschadigde artikelen retour in hun originele verpakking. De producten mag je passen zoals je in een kledingwinkel ook zou doen maar daadwerkelijk gedragen kleding kan niet retour gestuurd worden.

Vanwege hygienische redenen kunnen panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald niet geruild of geretourneerd worden. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is.

Download hier het retourformulier print deze uit en vul deze zo volledig mogelijk in.

Verstuur vervolgens de producten met het retourformulier in originele verpakking naar:

Handelsonderneming Bomhoff
Paaldijk 161
1689 WE Zwaag
Nederland

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Op deze manier lukt het ons de verzendkosten laag te houden. Als je geld teruggestort wordt dan gebeurd dat spoedig maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten.

Bij problemen of onduidelijkheden helpen we graag, we zijn altijd bereikbaar:
E-mail: klantenservice@feestkledingkopen.com
Stel je vraag via Facebook: facebook.com/feestkledingkopen
Via het contactformulier
Of bel ons op tlefoonnummer: 0229-757746 (werkdagen van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur)

Wil je een nieuwe feestkleding of carnavalskleding bestellen of heb je een andere maat nodig? Klik dan hier om je nieuwe feestkleding te bestellen. 

 

Veilig betalen met: Betaallogo's